Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
  Lélekébresztő Lélekébresztő  
Kategóriák
Kiknek ajánlott
Magzati stresszoldás
Terhesség szakaszai

Elérhetőségem
Repkó Andrea
+36(70)202-4722
repko.andrea@gmail.com

Szépnekszülettél.hu
Ugrás a kozmetikai lapraMagzati stresszoldás

Magzati stresszoldás

Ellentétben itt a kineziológiával nem a páciens kezén dolgozzunk hanem a lábfején. A páciens nyugodtan fekszik miközben a kezelõ személy a talpélen úgymond egy idõnyomon megy végig és eközben egyfolytában szívhangot hallgat ..A kezelés során a fájdalmas képek kiíródnak az emlékezetbõl és átíródnak. A kezelés zokniban történik.

A kezelést beavatott személy végezheti.


Kiknek ajánlott

Mindenkinek,hiszen nincs olyan ember aki nem õriz negatív információt ebbõl az idõszakaszból.


Terhesség szakaszai

Fogantatás


A fogantatás lehet:


 • örömteli
 • erõszakos
 • elutasított
 • félelemmel teli

  Az elsõ legfontosabb pont a magzat életében. Szeretetben-, szerelemben fogant gyermekek érzelmi élete stabil.Érzelem nélküli fogantatás - pld.: nemi erõszak, lombik program, nem kívánt terhesség … - testi szinten megjelenhetõ egészségügyi probléma lehet: fejfájás, szexuális elutasítás (potencia zavar, frigiditás) agresszió hiperaktivitás.

  Terhesség 8. hete:
  A nyaki hetessel áll kapcsolatban, ha itt éri stressz, akkor nyak-váll-kar-fül problémák jelentkezhetnek. A nyolcadik héten tudatosul, hogy terhes, ha váratlanul éri bizonytalan megtartsa, ne tartsa máris bevitt egy stresszt kiváltó információt. Következmény önbizalomhiány traumaként éri az információ esetleg megpróbálja megszakítani a terhességet, következmény brutalitás, hiszen meg akarták ölni, meg kell védeni magát. A szülõ nem érti, miért rossz a kapcsolata a gyermekével, pedig mindent megadott neki. Hát igen, az információt hordozza a gyermeke, de õ maga sem tudja miért nem, kötõdik a szüleihez. Ezzel a módszerrel minden a helyére kerülhet és megoldódik a probléma. Tehát a terhesség alatt bármilyen negatív információ éri az anyát azt a magzat megéli következmény gyenge immunrendszer. Nem szabad a születendõ gyermek nemét meghatározni. Pld, ha fiút akarnak és lány születik és fordítva önbizalomhiány a társkapcsolatban – meddõség-, potencia zavar… . Emeljük ki a meddõséget lánynak születik, de fiúnak várják sejtszinten meg akar felelni a szülõnek, de testi szinten nõ, ezért nem tud teherbe esni.

  Terhesség 3. hónapja:
  A mell, szív, tüdõvel áll kapcsolatban. Ha stressz ér magzati korban szívinfarktus probléma, szívbillentyû probléma lehetséges.Szívvitorla leszakadás lehetséges. Szeretettel kapcsolatban myoma, rák, ciszta. Annak a nõnek, akinek kicsi a melle fiúnak várták.

  Terhesség 4. hónapja:
  Magzatvizet vesznek, és ultrahangos vizsgálat történik ebben az idõszakban. Fertõzési lehetõség áll fenn. A kisbaba 4. hónapjában has fájós lehet emiatt. Az ultrahang olyan, mintha élesen dobolnának a magzat fülébe. Ettõl a magzat megijed és összehúzódik. Fél tõle a baba. Ultrahang fénye károsíthatja a magzat szemét. Ultrahang miatt: tanulási nehézségek okozhat késõbb a babánál.

  Terhesség 5. hónapja:
  Mellékvese, hormonrendszer. Ezen a területen általában a nõkkel van probléma. Hormonzavaros lesz, vagy túl kövér vagy túl sovány.

  Terhesség 6. hónapja:
  Fokozottan részt vesz a magzat a testi és a lelki életben. Elõfordul, hogy a hangos és a halk zenére eltérõen reagál. Megérzi a bosszúságot, haragot, veszekedést, biztonságot, bizonytalanságot, örömet, nyugtalanságot. Az édesanyánál jelentkezõ erõs érzelmi ingadozások gyakoriak. Lehetséges, hogy nehezére esik elfogadni teltségét, növekedõ hasát. Vese, a terhesség alatt az összes stresszüket ide pakoljuk be. Depresszió, pánikbetegség, félelem, vesekõ, féltékenység, agresszió, aggódás, kitartás hiánya. Kitartás hiánya azért van, mert a stresszek hatására az életenergiája csökken. Érheti az anyát olyan impulzus a terhesség alatt, hogy jön belõle az aggodalom és a pánk. Ha félelemmel van teli az anya a szülés is nehezebb lesz.

  Terhesség 7. hónapja:
  Bokacsont alatti résszel áll kapcsolatban. Rögzült stresszek lányoknál nõgyógyászati problémák, hólyagbetegségek, fiúknál prosztata- és hólyagproblémákat hozhatnak felszínre és szexuális zavarokat. Ha ezen a területeken éri a stressz nem képes nemzeni.

  Terhesség 8-9. hónapja:
  Születéssel áll kapcsolatban. Minél jobban közeledik a szülés annál jobban fél az anya. Fontos, hogy milyen a szülés. Infúzió, tágítás, körülmények. Magzatmázat nem szabad lemosni, majd másnapra lepotyog. FONTOS! Ülve, állva, vízbe szülés. Fekve nem jó szülni.

  A szülés pillanatában, ami elhangzik a szülész vagy az asszisztensek szájából hatással vannak a babára.

  Születés pillanata:
  Meghatározó tényezõ a gyermek számára. Idegen –hideg fényben úszó környezet, sok ember és bizony, ha zajjal is párosul komoly trauma lehet. Fontos, hogy meghitt kellemes környezetben érkezzen a gyermek, hogy minél kevesebb negatív információt rögzítsen.